Räkor, pilgrimsmusslor i vittvins- och tomatsås

1 burk hackade tomater
12 okokta scampi
8 pilgrimsmusslor
2 finhackade charlottenlökar
1,5 dl vit vin
1 finhackad vitlösklyfta
Olivolja
Persilja
Svartpeppar

Låt spadet rinna av från de hackade tomaterna.
Skala räkorna.
Värm oljan i en stekpanna eller tjockbottnad gryta.
Lägg i pilgrimsmusslorna så att de tar färg och bli genomvarma. Ta sedan upp dem.
Lägg i lök – som inte ska ta färg.
Lägg i vitlök och lite hackad persilja och gärna lite oregano.
Lägg i tomaterna och häll i vinet.
Koka upp och låt koka samman så att tomatröran blir tjock.
Lägg i räkorna i 3-4 minuter och musslorna så de blir varma.
Häll upp röran på tallrikar, lägg på räkor och musslor och strö över persilja.

Serveras med ris.